Saturday, May 4, 2013

on boyfriend jeans. part IIshirt: Zara, jeans & shoes: Mango 


Here's a link to part I, and a daily dose of cuteness.  


1 comments:

Македонски моден блог said...

Ангела сандалите се љубов. Сериозно имаш неверојатен вкус за чевли и накит. :)
Ми се допаѓа минималноста, а кројот на блузата е совршен. Овој модел на блузончиња го обожавам периодов.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Scroll To Top