Thursday, January 3, 2013

new in . jewelry .

A very happy new year indeed. Don't you just love it when you get presents that perfectly match your wishes? I got these from my parents, my sister, and of course myself. Yes, buying yourself gifts is among life's greatest pleasures.
Ексклузивно и најверојатно никогаш повеќе, слика од мене со дромска тренерка (види лампион) 


3 comments:

Vera Grguricin said...

da si kupis podarok za rodenden ili nova godina na samiot sebe e najubavoto cuvstvo !! se razgaluvas so prekrasno nesto! :D

Sanja Velkovska said...

Како да не ги сакам сите тие тракатанци? Ги обожавам сите до една! :))

Македонски моден блог said...

Јас сум уште подзината од квалитетот на фотографиите!
Одлични се! Одлични! :)


Накитот е предобар!
Accessories алката ми е фаворит во целиот пост.
Ја здогледав додека плаќав и веднаш ми фати око. Многу го сакам овој тип на алки, а со камењата се добива посебен шмек.

Лампионот освен што е огледалце баш е и лепотан.
Имам исти на мојата елка! :)

http://makedonskimodenblogspot.wordpress.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Scroll To Top