Saturday, December 8, 2012

summer nostalgia .


me // shirt: Zara, pants: Sisley, sneakers: Converse
my sister // shirt: Bershka, pants: Mango, sneakers: Converse

The joy of finding long forgotten photos. These were taken on my 22nd birthday, and reminded my just how much I miss summer.
On a different topic, it seems that I'm not the only fashionable person in the family. Maybe I should convince my sister to make a blog too.

Ич да не ви кажувам какво овчо сиренце јадев дента, мераци.

4 comments:

Мери Поповска said...

Со сигурност треба да ја убедиш! :)
Одамна кога пребарував дали на lookbook има активни девојки од Скопје или Македонија, наидов на вас двете и мислам дека една фотографија, позадината на собата чинам, направи да поврзам дека сте сестри.
Прекрасна комбинација на бои и на детали. Јаката на кошулата и алката совршено се надополнуваат.
Огромно браво за старките. Јас одамна ги мерачам белите старки и никако да си речам иди да ги купиш. :D

Пријатна вечер! :)

http://makedonskimodenblogspot.wordpress.com/

Angela Dissected said...

Благодарам за поддршката, и пренесов па ќе видиме :)
За старките, ептен препорачувам. Ќе се изненадиш колку можат да се комбинираат со апсолутно се!

Бакнежи *

ej277 said...

mene edinstveno momentalno sto mi fali se starki na noze:)

ej277 said...

za starki nikako da ne si se mislela toa mi e najiskoritliva stvar sto ja poseduvam:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Scroll To Top