Saturday, February 11, 2012

at . last .

   I can finally say that something good came out of this horrible weather we're having here! The -10°C temperatures and the snow that hasn't melted for a whole week are reasons good enough for me to buy a pair of my dream boots. And the fact that the last time I owned actual snow boots is the 6th grade, but hey, I live in a warm country, and I'm not complaining.
Aren't they gorgeous?

6 comments:

Monika Em said...

<3

Viki_srcu6 said...

se cekale na popust da dojdat pa da se kupat .... 

Mihaela Janevska said...

Ај ти не хејтај , кога сака ќе ги купи и можам да гарантирам дека поубаво ќе ги искомбинира од сите во градов што ги купиле пред попуст !

Viki said...

aj ti odluci se na koj jazik zboruvas angliski ili makedonski izhejtana edna !!! a da cizmite sigurna sum deka preubavo ke gi iskombinira so kupakite od pazar ;))))

Angela Dissected said...

Сонце, види вака. Според интелектуалните способности можам да заклучам дека немаш повеќе од 13 години, и според тоа не можам да се расправам со тебе. Сепак, од дома ме учеа да бидам културна, и затоа ќе ти одговорам.

Да, чизмите ги купив од Office Shoes со 20% попуст. Блогот го пишувам на англиски за да разберат сите што имаат блогови, коментираат и го следат мојот. Купачи од пазар до сега не сум имала, иако не гледам ништо страшно во тоа, бидејќи стварно е сеедно колку пари си ги платил стварите, се додека си добра личност.

Vezilka said...

Dream shoes indeed! Old school piece for new found joys :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Scroll To Top