Saturday, February 14, 2015

giveaway.

 
Честитки Сара!


Им благодарам на сите учесници што одвоија време за мојот прв giveaway, се надевам дека ќе имаме уште многу дружења и подарувања.

_______________________________________________________________________________

Кога ќе добијам покана да учествувам во Валентајнс колекција, магичните зборови се ’нема да биде баш Валентајнс’. Секако, не би ни можела да одбијам покана кога тимот е феноменален: Ерина Богоева - фотографија, Јане Наумоски - асистент на фотографија, Ирина Тошева - accessories, и Design and berries - накит. 

За да ја прославиме успешната соработка (малку и празникот, малку и да ги наградиме следачите), решивме да го подариме ова прекрасно комплетче од марама и обетки. 
Се што треба да направите е:

3. Направете public share на оваа фотографија и оставете коментар под неа дека сакате да учествувате и дека сте ги исполниле сите услови. 

За да им овозможиме на сите учесници еднакви шанси, ако оставите повеќе коментари или ја споделите сликата повеќе пати, ќе се земе предвид само првиот.
Победникот ќе биде избран по случаен пат со Random.org и ќе биде објавен на овој пост како и на фејсбук страницата, една недела од денес, на 21.02.2015.

Good luck!

photography: Erina Bogoeva 


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Scroll To Top