Saturday, April 7, 2012

on . skopje . casual . again .



Минатата сабота ја имав таа чест да присуствувам на промоцијата на Блогираме.мк, нов македонски агрегатор на блогови, и да не ви објаснувам јас многу, читнете си тука од некој што си ја знае работата. Мојот блог веќе е дел од нивната заедница!
Секако, тоа беше една голема блогерска и твитерџиска журка во Сектор, каде што (ако имаш среќа) ги запознаваш омилените твитерџии, и може (пак ако имаш среќа) да те чкрапнат 2-3 пати девојките од Skopje Casual. Попросто кажано, супер беше :)

Блогираме беа моја последна надеж дека конечно ќе се појави македонски блог со тема како мојата. Да, има модни, ама баш за личен стил никако да најдам, иако многу барав и пред да го направам, за инспирација.
Значи, драго непознато другарче! Ако во моментов го читаш мојот блог, и си мислиш „ако може она, можам и ја бе“, јас те поддржувам, МОЖЕШ! Проект на мојата непостоечка Влада да си најдам fellow другар/ка да си бидеме блог-bff, и да се чешламе, и да се сликаме, и да одиме по вакви настани, и сите girly срања :)



black shirt: Peacocks, skirt & bag: Stradivarius, boots: Bershka

ноктите се љиљакови во чест на blogirame.mk


4 comments:

ej277 said...

zosto ne mozeme da komentirame od nasite blogovi????

Angela Dissected said...

Имам ставено DISQUS, систем за коментирање преку кој можам на секој коментар поединечно да му вратам. Обичниот начин на Blogger не поддржува такво нешто.. Напрај си account на DISQUS како мене и ќе имаш линк до твојот блог :)

Nicoleta_buru said...

Awesome outfit. Love greeeen and suits you so nice :)

Nicole (just settled from Lookbook :)) )
Follow you here and on facebook <3

Nicole,

http://www.facebook.com/pages/Reinvent-Yourself-by-Nicoleta-B/244478052303408 

http://reinvent1yourself.blogspot.it/ 

Ivana Stojanovska said...

eh...da bev vo Makedonija...da mozevme da se blog-druzime...ama kaj nas nekako personal-style blogovi...tabu tema ko da se =)
Jas denes ti go otkriv blogot i ke te pratam na bloglovin' =)))

Pozz od Ivana

http://ivannascloset.blogg.se

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.
Scroll To Top